Endnu en blog?

Min tid er dyrebar, hvad med din?

Shiiiiiit jeg har kedet mig her i starten af 2014, den første uge havde jeg bare ingenting at lave, da jeg først startede i skole for et par dage siden. Det gjorde virkelig noget ved mig, og have nogle dage hvor jeg bare intet skulle nå – der kunne jeg virkelig nå at tænke over mit liv, og hvad jeg gerne vil nå og hvordan jeg gerne vil være som menneske. Det kom meget hurtigt til mig, at jeg gerne vil bruge tiden fornuftigt. Her i de næste par måneder skal jeg gå i skole 2-3 gange om ugen nogle timer om dagen, og derfor har jeg en masse fritid jeg lige pludselig skulle finde ud af hvad jeg villige bruge den på. Jeg dyrker meget motion og derfor fandt jeg en forening på Frederiksberg, der manglede løbeledsagere til blinde, så de også kunne få lov at dyrke motion som os andre. Det er noget jeg kun skal gøre 1 gang om ugen et par timer, og der for jeg motion samtidigt med jeg hjælper andre – Det kan da ikke blive bedre!!

 

Udover det her, har jeg også fundet en forening der hedder LMS, der primært arbejder med unge der har spiseforstyrrelser og gør selvskade på sig selv. Her manglede de en mentor for disse mennesker, og det er også noget jeg har trådt ind i med et åbent sind, da jeg intet ved om det, og ingen erfaring har med det. Jeg elsker og hjælpe andre, og især når de ved man ikke ønsker at få noget tilbage, men man udelukket er der for dem. Det er ulønnet, og der er ikke mange der har tid til frivilligt arbejde i deres travle hverdag, men når man har ekstra tid til overs skal den bruges fornuftigt.

 

//Maria

 

UnknownUnknown-1imagesimages-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en blog?