Tilbage til de gode gamle sunde vaner

Når en dør lukker i, åbner der sig en ny!

Vågnede idag, med en ikke særlig god nyhed, og det gjorde at jeg blev nød til at tænke i nye baner. Hvad skal jeg egentligt med mit liv? Jeg har drømme, store drømme og jeg arbejder mig tættere og tættere på dem, og jeg er helt sikkert også sikker på jeg nok skal komme dertil.  Men den nyhed jeg fik idag, skulle jeg lige fordøje og komme mig ovenpå. Men efter en lang gåtur med min søster på 2 timer, fik vi lige vendt hele verdenssituationen og nu ser jeg det hele meget lysere, og har vendt det til noget positivt.

Min søster og jeg er ekstremt kreative, og har flere gange været ved at åbne forskellige forretninger inden for mode, vi har helt sikkert et kæmpe iværksætter gen, og er springfyldte  med 1000 vis af ideer! men der kommer altid noget i vejen, og gud hvor jeg dog hader det.

Men denne gang bliver anderledes….Nu gør vi det! Vi har alt hvad der skal til! Vi skal bare fører det ud i livet og helt til dørs!

Jeg glæder mig super meget til i får at se hvilke lækkerier vi kan skabe. I vil ææææææælske det!!!!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til de gode gamle sunde vaner