Modeljobs

Tilbage til de gode gamle sunde vaner

Efter 2 måneder i Thailand med en kost og en motionsform der ligger mig meget fjern, har jeg nu endelig igen fundet min gamle gode sunde stil. Da jeg tog til Thailand, bestod maden ikke af min daglige sunde kost, men jeg var tvunget til at spise hvad der var….og det var Thaimad, Thaimad & atter Thaimad. Ikke at der er noget i vejen med det, men jeg er vant til friskpresset juice, frugt, nødder, fisk, grønsager, og ikke ris ad libitum og nudler med Thaisovs osv. Min Træning dernede var heller ikke noget at råbe Hurra for, jeg havde begrænset muligheder for at gøre de ting jeg plejede. Jeg havde ingen Træningsredskaber, og begrænset plads til at dyrke motion på. Årsagen til dette, var fordi jeg var med i et Realityprogram, hvor jeg var indespærret i et hus. Alt dette skal jeg nok komme mere ind på når tiden nærmer sig 😉

Dette var hvad jeg fik til morgenmad! det er så vigtigt med en god start på dagen, Så man ikke pludselig løber tør for energi.

Her er min Frokost idag, en skøn avokado med lidt Balsamico for smagens skyld, samt hjemmelavede knækbrød, hytteost, nødder, bær, frugt og selvfølgelig lidt kyllingekød. ALt det bedste til kroppen i små doser. 😉

 

Dette er en af mine daglige morgenmåltider, bestående af Yoghurt,Nødder, Frø, Frugt, Rosiner og Friskpresset Citronjuice.

Hvis jeg ikke får trænet ordentligt en af dagene, tager jeg 60 mavebøjninger derhjemme inden jeg går i seng, så holder jeg det altid ved lige.

Men nu jeg hjemme igen, og kan få den sunde kost som jeg elsker, og endelig komme tilbage til den gamle gode rytme jeg havde. Så jeg glæder mig til at skrive meget mere om hvordan jeg holder mig sund og fit i de kommende indlæg.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeljobs