Det er så meget mere end bare et navn.

Endnu en blog?

Hvorfor blogger jeg?

 

Der findes ekstrem mange blogge som blogger stort set om det samme bare på “deres egen måde” Syntes alle blogge handler om mode, kost, træning, tøj, livsstil, og ja jeg har også selv været der, og gjort det samme. Ærlig talt er jeg virkelig træt af endnu en “kliche blog” Jeg syntes en blog er ligesom en dagbog, og jeg kan da huske, da jeg skrev dagbog i mine yngre dage, handlede det om alle mine følelser – frustationer – op og nedture – fyrer – veninder – kærlighed, altså virkelig personlige ting. Er blogge ikke bare blevet virkelig overfladiske, selvom de alle mener man virkelig kommer “tæt på” og ser deres sande jeg og hører om “alle deres følelser” Vi ved jo allesammen godt at ingens liv er perfekte, og at ingen kun lever efter den slanke linie og aldrig rør det usunde – yeah right! Der er da heller nogen der gider og læse om alle vores dårlige dage og nedture Jeg synder også og især i weekenderne:O Er du sunshine! men det er da vel ikke nogen der gider og hører om? Vi mennesker er jo sådan indrettet, at vi skal inspireres af andre, og have noget at se op til, som en slags forbilleder. Men jeg syntes bare det hele bliver en illusion på illusion. For virkeligheden er ikke sådan! Dem der lever af at blogge, ville ikke have nogen læsere hvis de lagde negativt på negativt indlæg op på deres blog. Det ville man jo blive deprimeret af at læse i længden, hvilket jeg også godt kan forstå. Jeg syntes bare det også er vigtigt at man fortæller folk der tror på alt hvad de læser i de forskellige blogge, at dem der skriver dem, ABSOLUT ikke har et perfekt liv, men også har masser af dårlige dage, de fortæller jer bare ikke om dem. Jeg kender mange bloggere, hvis liv slet ikke er perfekte, men de skriver kun om det gode, og hvis de ikke har noget godt i deres liv på det tidspunkt, finder de bare noget andet og skrive om, nemlig tøj, mad, interiør, osv.

Jeg er meget dårlig til at blogge, og til at holde den opdateret, og jeg ville da ønske jeg kunne gøre det hverdag, men jeg syntes bare det var så ligegyldigt og skrive om min træning og hvad jeg putter i munden! Jeg vil meget hellere skrive om private ting, følelser! Ægte følelser – op og nedture osv. Så ja, vil prøve at kører en ny stil mht. min blog. Dette bliver nu min personlige dagbog. Og jeg ved ikke om det kommer til at interessere nogen, men det er heller ikke det vigtige for mig. Det der er vigtigt for mig, er at jeg kommer af med mine tanker glæde som sorg og frustationer hvis de også kommer. Ja alt der kører rundt i mit hoved og som jeg gerne vil have ud.

Husk dette:

“If you live for people’s acceptance, you will die from their rejection”.

//Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er så meget mere end bare et navn.