Skam dig Daniel!

Det er så meget mere end bare et navn.

I lang tid har jeg ville ændre mit efternavn, og nu har jeg endelig gjort det:)

Da min farmor stadig var i live fortalte hun, at hun engang havde heddet Tarling, og da hun så blev gift med min farfar kom hun til at hedde Bruun Andersen. Nu er min farmor desværre gået bort for nogle år tilbage, og der er ingen tilbage på hendes side af slægten  til at bære det efternavn videre i familien. Nu er der kun min kusine, søster og jeg tilbage som hedder Bruun Andersen, og jeg syntes virkelig det er synd, at det flotte navn bare går i glemmebogen:( derfor har jeg igennem nogle år nu haft lyst til at bære navnet videre, og nu har jeg så endelig fået det gjort.

Så jeg tog mig endelig sammen til at ringe til det sogn jeg hører til og de slog mig op i deres system med det samme. Her kunne de straks se, hvor min farmor blev født, og hvad hun hed på sin dåbsattest. Det viste sig, at min farmor hed Jarling og ikke Tarling hvilket hele min familie og jeg syntes var meget mærkeligt, da vi alle og især min far var og er sikker på det er Tarling. Nu er der så gået den helt store efterforskning igang, og jeg venter på svar fra sognet om der er sket en fejl. Men uanset om det bliver Tarling eller Jarling, er det nu ikke det der er det vigtigste for mig, men derimod tanken om jeg stadig har noget fra min farmor hos mig. Jeg beholder selvfølgelig Bruun, da det er far min farfars og også er et vigtig navn for mig at bære videre.

Er virkelig bare ekstrem glad for jeg endelig har fået dette gjort – og for mig var det en ting der virkelig bare manglede for jeg føler mig hel.

Fortsat god mandag til jer derude.

og husk nu: Handling siger mere end ord.

Håber i derude selv husker at gøre alle de ting i altid har ønsket jer, og i altid selv dyrker  så vidt muligt prøver at leve efter det i selv prædiker.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skam dig Daniel!