Fristet – Vidste ikke hvor meget frihed betød for mig før nu…

Så kom dagen i Fristet – hvor langt vil du gå? hvor jeg sagde fra!

Til at starte med vil jeg gerne have lov at sige til folk hjemme i stuerne, det er nemt nok  at sidde derhjemme og sige – hold nu op! hvor svært kan det være! den havde jeg i hvertfald klaret! Man kan altid sidde og være bagklog bagefter, og det skal i da også have lov til..  Men frihed betyder alt for mig, og jeg er et enormt socialt menneske i hverdagen, og et meget aktivt menneske. Som sagt træner jeg så tit som muligt og sidder sjældent bare og “dovner den” i længere tid af gangen! Jeg hedder Frøken aktiv til fornavn haha!

Nå men i aftens afsnit af Fristet tager jeg en for holdet, og bliver “kåret” som den mest sociale person, og det viser sig at Joanna fra det fattige hold og jeg hver kan tjene 5000kr til holdet vi skal “bare” i isolation på ubestemt tid. Griner af udfordringen da jeg hører den til at starte med, men nok fordi jeg ved med mig selv at jeg kommer til at have det ÅNDSVAGT svært med denne..

Tiden i isolation går ufatteligt langsomt! Og tankerne i mit hoved går meget hurtigt på om hvor længe det kan være man skal være herinde? og hvad nu hvis jeg bliver herinde i et par dage, og så vælger at gå ud.. så har jeg for det første fejlet overfor mit hold, men jeg har også taget afstand fra dem, og ville højst sandsynligt blive nomineret? WHAT TO DO? Jeg bliver enig med mig selv om at jeg tager chancen om at fejle min opgave og gå ud fra isolationen, og så ville jeg hellere bruge min tid på mit hold om at jeg er god til så mange andre ting, og “arbejde på dem” i løbet af ugen. Min beslutning falder selvfølgelig ikke i mit holds smag, og jeg fornemmer klart en vis bitterhed mod mig fra drengene og Angelina, hvilket også var forståeligt. Nogen gange tager man et valg, og så finder man ud af senere i livet om det giver dig bagslag eller om det vil gå ubemærket hen. Følg med i løbet af ugen og se om om mit hold tilgiver mig;) Uanset hvad var jeg i hvertfald tro mod mig selv. En ting er sikket – NOBODY PUT’S BABY IN THE CORNER! Og ingen skal frarøve mig min frihed – og slet ikke for et spil. Følte det som en joke, og det var ikke noget jeg ville stå model til. Og længere er den ikke.

Jeg tror derimod Joanna havde en anden form for psyke end jeg på lige det område. Hun var ret vant til fra starten af inde i huset at bare sove hvis hun kedede sig eller bare sidde i sofaen og lave nul og en papskid. så tror det lå hende ret naturligt haha 😉 Nå men sket er sket – og jeg kan ikke lave om på det nu, måske skulle jeg nok have gjort anerledes.. Jeg er faktisk glad for jeg sagde fra. Adam’s villa handler altsammen om at teste folks grænser, og han ramte min. Tillykke Adam;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bordfodbold og kække drinks!