Nye Sneakers fra CHUNKY BY BRUUN

Fristet Sæson 2 – 2012 “Shoot for the Moon. Even If You Miss, You’ll Land among the Stars.”

Ja så er det ikke nogen hemmelighed mere at jeg har deltaget i FRISTET -HVOR LANGT VIL DU GÅ?
Mange stiller mig spørgmålet om hvorfor jeg gjorde det – er det for at blive “kendt” eller “pengene” Jeg vil sige ingen af delene! Jeg deltog i FRISTET lige såvel som jeg deltog i ROBINSON 2012, fordi jeg vil udfordre mig selv, og se hvor langt jeg kan presse mig selv! Teste mig selv simpelthen! og ja, hvis man gik hen og vandt, ville det bare være en bonus. Jeg fortryder INTET af mit ophold inde i huset,og syntes jeg er mig selv hele vejen igennem! Men jeg vil blankt indrømme at jeg tænker på det er et spil hele vejen igennem, og jeg tænker over alt hvad jeg gør derinde, spillemæssigt, hvilket også gør at jeg står så stærkt derinde!
Udover at deltage i sådanne programmer, går jeg også med en målrettet drøm om at evt. blive tv -vært. Jeg kunne jo selvfølgelig godt tage mig en uddannelse indenfor journalistisk eller indenfor mediebranchen, men jeg ved også at det er sket for andre at de har fået deres gennembrud på andre måder, med f.eks. at deltage og komme langt i forskellige programmer, uden at have taget en uddannelse. Jeg tror også meget af det, har at gøre med at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt – og selvfølgelig kende de rigtige mennesker. Ens egen indstilling til tingene har også utroligt meget med det at gøre. Jeg tror på at hvis man går med et brændende ønske og drøm om at nå lige præcis et sted i livet, så skal man nok komme derhen. Man skal aldrig undervurdere sig selv, men derimod være en smule egoistisk og ikke sætte sine egne drømme og behov til side. Og det vigtigste jeg har lært i denne process indtil videre er, at men ALDRIG skal tage et NEJ for et NEJ, men derimod prøve igen, og igen, og igen, for til sidst skal man nok brage igennem.!! og jeg tror på det nok skal ske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Sneakers fra CHUNKY BY BRUUN