Homemade Müslibar in 20 min.
Hvis jeg for den vildeste craving, og tænker jeg bare skal have alt muligt slik med det samme, har jeg heldigvis et lager af lækre kerner – honning – æg – og lidt luksus ingredienser til at lave en sund og lækker müslibar. Man kan lave det med lige præcis den slags smag man har lyst til, hvad enten det er kanel/kakao/lakrids/vanilje/bær osv. bare man har hoved ingredienserne er man kørende.
det du skal bruge er:
2 dl havregryn
2 dl solsikkefrø
2 dl græskarkerner
2 dl sesamfrø
1 dl rossiner
1 dl tørrede blåbær(eller gojibær, hvilket jeg har brugt) alle slags bær kan bruges
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. kanel
2 spk. kakao
4 spk. flydende honning
4 æggehvider
Fremgangsmåde: Ovnen skal stå på 125 grader, og bland derefter alle de tørrede ingredienser sammen, og tilsæt derefter honning og æggehviderne.
derefter delte jeg portionen i 2 lige store stykker. Jeg blandede lakridspulver(Johan Bülow) i den ene, samt 1 vaniljestang(man kan også bare bruge vaniljepulver) i den ene.
I den anden blandede jeg kakao, kanel og 1 vaniljestang i.
kom derefter disse portioner i en form med bagepapir og ind i ovnen i 20-25 min. jeg kan bedst lide at müslibaren stadig er lidt fugtig, og derfor for den ikke mere end det, men giv den 30 min, hvis du vil have den mere tør. OBS! vær ikke bange for at eksperimentere, det vigtigste er bare du har kerner, æg og honning, så skidtet kan hænge sammen;)
Her er så resultatet:
Ingen kommentarer endnu