Min tid er dyrebar, hvad med din?

I’m on fire!

Elsker og hygge med mine veninder, og jeg har så mange dejlige, skønne mennesker i mit liv, og mange ser jeg alt for lidt – men så det skønt når de selv griber knoglen og ringer til mig – elsker det! Amalie Lind lærte jeg og kende for nogle år tilbage igennem Fristet – vi faldt i hak med det samme, og har holdt kontakten lige siden:) Så her for leden, sad vi og hyggede, og jeg spurgte hende om hun ikke havde en “brændende” ide hun gerne ville lave med mit hår – og det havde hun sjovt nok 😉

Derfor aftalte vi dagen efter at mødes i hendes salon, så vi kunne komme igang med at trylle med mit hår! Jeg har været lyshåret i 100 år og var så klar til en forandring. Det skal lige siges jeg er meget skeptisk omkring frisører der skal ordne mit hår, det skal være nogen jeg kender virkelig godt, og som jeg samtidig ved, kan deres arbejde til punkt og prikke. Amalie er virkelig et talentfuldt menneske inden for sit fag, fordi hun interessere sig for det, og går op i det med hud og hår, er man sikker på resultatet bliver godt, hun vil nemlig ikke risikere andet. Derfor følte jeg, at jeg var i trygge hænder, og hun kunne sige jeg skulle have blåt hår, og jeg havde gjort det! For jeg ville vide at det stadig blev godt!

Her er der før og efter billeder:

1174797_10201038613900809_460229395_n

IMG_0494

 

GetAttachment-1.aspx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min tid er dyrebar, hvad med din?