Homemade Müslibar in 20 min.

Du skal ikke tænke for meget over det, men bare gøre det!

Igår havde jeg absolut ikke tænkt mig at tage op op træne, men da klokken blev omkring syv, skrev en af mine gode venner til mig, og spurgte om jeg ville med ud og løbe. Uden jeg nåede at tænke over det, svarede jeg bare ja, og så var der jo ingen vej tilbage! haha! Og det endte med at vi løb rundt om alle Københavns søer, og inden jeg så mig om, var jeg hjemme igen, og med en tur på næsten 11 km. bag mig! SÅDAN!

800px-Søerne_2

Det er ingen hemmelighed, at jeg også har svært ved at få hævet mig selv i træningstøjet og komme afsted, men når jeg så er igang, så er jeg rigtig glad for det, og bagefter er jeg SÅ tilfreds med mig selv! tror alle har det sådan;) En ting jeg har lært er, at hvis jeg skal komme afsted, skal jeg simpelthen ikke tænke for meget over det inden, for jeg kan jo komme med tonsvis af undskyldninger, eller finde på andre ting der er meget sjovere! DET KLART!;)

Så DERFOR: lad vær med at tænk for meget over det inden, men bare slå hjernen fra og tag tøjet på og kom ud og løb, eller smut op i træningscenteret. Afsted! Afsted! Og husk ikke og se træningen som en periode i dit liv, men at det er din livsstil, og fordi du ved du for det godt af det bagefter, og på længere sigt!

Og et lille tip, hvis du vil have en rigtig god start på dagen, så gå hjem og lav dig en lækker juice af Rødbeder,Gulerødder, Ingefær, og Spinat

1653748_10202114299472276_1957018612_n

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homemade Müslibar in 20 min.